Ο Τσιτσιπάς “εξαφάνισε” τον Ζβέρεφ

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε για πέμπτη διαδοχική φορά τον Σάσα Ζβέρεφ και έβαλε ξανά την Ελλάδα στη διεκδίκηση της νίκης απέναντι στη Γερμανία.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Ζβέρεφ με 6-1, 6-4, για να πετύχει την πρώτη του νίκη στο ATP Cup και στη σεζόν.

O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε έναν φανταστικό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 24 winners και 14 αβίαστα λάθη. Μόνο σε ένα game απειλήθηκε το σερβίς του, σε αυτό που δέχτηκε και το μοναδικό break, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φτάσει στη νίκη, καθώς κυριάρχησε στο court την περισσότερη ώρα του αγώνα.

Στο 1ο σετ ο Έλληνας τενίστας αξιοποίησε τα λάθη του αντιπάλου του, πήρε πέντε games στη σειρά και έφτασε στο 6-1, με τη συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα.

Στο 2ο σετ ο Ζβέρεφ έγινε για πρώτη φορά απειλητικός και έκανε το break για να βρεθεί μπροστά με 0-2, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε, κέρδισε τα τέσσερα επόμενα games και προηγήθηκε με 4-2. Λίγο αργότερα, 73 λεπτά μετά το πρώτο σερβίς, ολοκλήρωσε και το παιχνίδι σερβίροντας με επιτυχία για το 6-4.

Πηγή πληροφοριών: tennisnews.gr, filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ