Στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης δύο Έλληνες – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA, οι ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να προσέξουν και να παρακολουθήσουν το 2020 οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης είναι 50 και οι 2 είναι Έλληνες.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο από τον Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Λεβερκούζεν από το 2017, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τους δύο Έλληνες παίκτες, βρίσκονται στη λίστα μεταξύ άλλων ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζεαν Κλερ Τοντιμπό που αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, ο συμπαίκτης του, Ανσού Φατί και ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι της Άρσεναλ.

Για τους Εμμανουηλίδη και Ρέτσο αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τα εξής:

Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Ελλάδα, 19 – Παναθηναϊκός): Δανεικός στον Πανιώνιο, ο εξτρέμ σκόραρε δύο φορές στο τέλος του παιχνιδιού, ως αλλαγή το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ έναντι του Ολυμπιακού. Ο Εμμανουηλίδης, γεννημένος 24.10.2000, έχει τρία γκολ σε οκτώ ματς με τον Πανιώνιο, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων.

Παναγιώτης Ρέτσος (Ελλάδα, 21 – Λεβερκούζεν: Ο Έλληνας αμυντικός έχασε την περσινή σεζόν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού είναι και πάλι ενεργός. Αγωνίζεται και πάλι στην Bundesliga, είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός και κίνδυνος – θάνατος στα στημένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ