Ομπράντοβιτς: Η απόφαση της Φενέρμπαχτσε για το μέλλον του

Το άσχημο ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague, όπου βρίσκεται στην 15η θέση με ρεκόρ 5-10 και ειδικά η νέα ήττα της τουρκικής ομάδας (εντός έδρας από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) προκάλεσαν έντονη φημολογία για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και από το πρωί αναπτύχθηκαν διάφορα σενάρια. Υπήρχαν, μάλιστα, αναφορές ότι η Φενέρμπαχτσε προσέγγισε τον Ουφούκ Σάριτσα.

Η τουρκική ομάδα θέλοντας να… σβήσει τη φωτιά πριν «φουντώσει» αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να διαψεύσει όλα τα σενάρια ξεκαθαρίζοντας πως συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Σέρβο προπονητή.

«Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία με τον κόουτς Ομπράντοβιτς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις. Δυστυχώς, η σεζόν ξεκίνησε με αποτελέσματα που βρίσκονται μακριά από την ταυτότητα της Φενέρ και τις προσδοκίες μας, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τον Ομπράντοβιτς. Η διοίκηση και ο σύλλογος εμπιστεύεται απόλυτα την ομάδα που καθοδηγείται από τον Ομπράντοβιτς», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση των Τούρκων, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

«Σε αυτό το σημείο: Τα νέα για τον Ουφούκ Σαρίτσα, που αφορούν πιθανές συζητήσεις, δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα και βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. Επίσης, όλα όσα λέγονται στα social media δεν είναι ρεαλιστικά».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ