Μπέρδεψε ξανά τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό ο Μουρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Η ημερομηνία έγραφε 26 Νοεμβρίου του 2008, όταν ο Παναθηναϊκός έφευγε με ένα τεράστιο «διπλό» από το Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Έντεκα χρόνια αργότερα ο Πορτογάλος τέθηκε για ακόμη μια φορά αντίπαλος με ελληνική ομάδα, όταν βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό ως προπονητής της Τότεναμ.

Μάλιστα, ο «Special One» παραλίγο να υποστεί ακόμα μια ελληνική… τραγωδία, όμως παρά το προβάδισμα με 2-0 που απέκτησε το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να επικρατήσουν με 4-2.

Κληθείς να σχολιάσει το νέο του ξεκίνημα στον πάγκο των Λονδρέζων, ο Μουρίνιο προσπάθησε να κάνει μια αποτίμηση των όσων έχουν προηγηθεί αυτές τις εβδομάδες, αλλά όταν έφτασε η σειρά να σχολιάσει το ματς με τους Πειραιώτες, μπέρδεψε τα λόγια του και «έβαψε» ξανά τον Ολυμπιακό… πράσινο.

«Αν εξαιρέσεις το πρώτο μου παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, τόσο απέναντι στον Πανα… τον Ολυμπιακό, αλλά και την Μπόρνμουθ μας πήρε χρόνο για να μπούμε στο κλίμα των αναμετρήσεων, αλλά είμαστε ομάδα που αντιδρά…», ήταν τα λόγια του μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα και συγκεκριμένα, μετά το 1:15.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ