Το μήνυμα της Τζορτζίνα στον Ρονάλντο: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατέκτησε φέτος τη “Χρυσή Μπάλα”, ωστόσο, για τη σύντροφό του παραμένει το νούμερο 1 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με ανάρτησή της στο Instagram αποθέωσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και κατέστησε σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

“Δείχνεις συνεχώς πως είναι να είναι κανείς Νο1”, υπογράμμισε το μοντέλο από την Αργεντινή και πρόσθεσε:

“Ασύγκριτος, ασταμάτητος, γενναίος, ακούραστος. Υπάρχουν τόσες διοργανώσεις στις οποίες είσαι πρωταγωνιστής και φέρνεις το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως το Nations League, το Κύπελλο Ιταλίας, η Serie A. Είσαι και ο κορυφαίος παίκτης στην Ιταλία και πολλά άλλα.

Αλλά ευτυχώς ούτε τα βραβεία ή οι τίτλοι από μόνοι τους μιλούν για σένα, ακόμα και αν έχεις πολλούς. Αυτά που σε αντιπροσωπεύουν είναι εσύ ο ίδιος, το πάθος σου, η δίψα σου για το αποτέλεσμα, η αλληλεγγύη σου, το ότι είσαι έμπνευση στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό για εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, βγαίνεις εκτός της «ζώνης ασφαλείας» σου και συνεχώς ξεπερνάς τον εαυτό σου δείχνοντας στον κόσμο πως είναι να είσαι Νο1. Σ’ αγαπώ».

Όπως είναι γνωστό τη “Χρυσή Μπάλα” κέρδισε φέτος ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφτασε τις έξι, έναντι πέντε του Ρονάλντο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ