Τεράστια επιτυχία του Τσιτσιπά: Νίκησε τον Γερμανό Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την αναμέτρηση με τον Σάσα Ζβέρεφ εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals.

Έχοντας «σπάσει» την κατάρα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και με την ψυχολογία στα ύψη, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-2 του αντιπάλου του σε μόλις 75 λεπτά δείχνοντας ικανός να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής στην πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση. Ο Τσιτσιπάς αν νικήσει τον Ράφαελ Ναδάλ την Παρασκευή θα είναι πρώτος στον όμιλό του. Πρώτος θα είναι και σε περίπτωση ήττας από τον Ισπανό, αν στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου ο Ζβέρεφ κερδίσει τον Μεντβέντεφ.

Αν ο… tsitsifast τερματίσει πρώτος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φέντερερ, Τζόκοβιτς και σε περίπτωση που τερματίσει δεύτερος θα παίξει με τον Τιμ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση. Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση με τον Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο σερβίς, απόλυτος κυρίαρχος στη μάχη του φιλέ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να πιστέψει ότι μπορεί να τον απειλήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ