Αρθρογράφος της Hurriyet στηρίζει τον Σλούκα: Τι μυαλά είναι αυτά; Άψογος στο ύφος και στο ήθος του – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στήριξή του στον Κώστα Σλούκα εξέφρασε με άρθρο του στην τουρκική “Hurriyet” ο αρθρογράφος και πρώην διευθυντής σύνταξης της τουρκικής εφημερίδας Ερτουγρούλ Οζκιόκ. Ο Τούρκος αρθρογράφος φαίνεται να σχολίασε δηκτικά τα προσβλητικά tweet προς τον Έλληνα γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ενώ εξήρε το ήθος και το ύφος του και αναρωτήθηκε “τι μυαλά είναι αυτά” για όσους κατηγορούν τον Σλούκα που δεν κράτησε το πανό για τη μέρα μνήμης του Κεμάλ.

Επεσήμανε μάλιστα πως ο Σλούκας είναι ο αγαπημένος του παίκτης ενώ τον χαρακτήρισε “Κωνσταντινουπολίτη” και “πιο Φενέρμπαχτσε” από τους άλλους παίκτες της ομάδας.

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενερμπαχτσέ, Κώστα Σλούκα! Επειδή, λένε δεν κράτησε από την άκρη το πανό για την 10η Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Κεμάλ! Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε το λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενερμπαχτσέ από τους παίχτες της Φενερμπαχτσέ. Είναι ο πιο καλός παίκτης. Παίζει έξι χρόνια. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Έχει γίνει Κωνσταντινοπουλίτης. Απαράδεκτα τα σχόλιά σας. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας», αναφέρει στο άρθρο του ο Ερτουγρούλ Οζκιόκ.Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ