Ο Μπλατ άνοιξε τα χαρτιά του: Τι είπε για το “διαζύγιο” με τον Ολυμπιακό και τα επόμενα σχέδιά του

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το μπάσκετ.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν όμως», ανέφερε αρχικά στη «Boston Globe»:

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει την προπονητική και τους στόχους του, σημείωσε: «Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρεσβευτής, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω την χώρα μου».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ