Χαμός στην Ισπανία: Μπαινόβγαιναν στο δωμάτιο του VAR – Ο διαιτητής έβγαζε φωτογραφίες

Το σκάνδαλο με το VAR στο ισπανικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, με τηλεοπτικό σταθμό να περνάει στην αντεπίθεση μετά την καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Όλα ξεκίνησαν από το γκολ της Βαλένθια επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου το Video Assistant Referee έδειξε ότι το γκολ ήταν κανονικό, ενώ το κανάλι που μετέδιδε το ματς ότι στη φάση υπήρχε οφσάιντ.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να καταγγείλει τη Mediapro για παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά της… γύρισε μπούμερανγκ.

Κι αυτό γιατί η Mediapro δημοσίευσε φωτογραφίες, όπου φαίνεται στο δωμάτιο του VAR να μπαίνουν διάφορα άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του VAR από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, Αντόνιο Γάτο.

Επίσης, σε άλλη φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα, ο διαιτητής του VAR φαίνεται να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Από την πλευρά της, η ομοσπονδία απάντησε, διευκρινίζοντας ότι απαγορεύεται σε κάποιον να μπει στο δωμάτιο του VAR, εκτός κι αν έχει σχετική άδεια και μόνο στο ημίχρονο, ενώ πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο επιτρέπονται σε περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο.Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ