Σκόραρε ξανά ο Κουλούρης – Βαθμός στο 90+6′ για την Τουλούζ – ΒΙΝΤΕΟ

Το τρίτο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι γεγονός! Ο Έλληνας επιθετικός βοήθησε την Τουλούζ να αποφύγει την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μετς, σκοράροντας με ωραίο πλασέ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και ισοφάρισε σε 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Ντιαλό, με τους “βιολέ” να ισοφαρίζουν στο 86’ με τον Σαΐντ. Η Μετς πήρε ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Νιάν στο 91’, όμως στο 96’ ο Έλληνας επιθετικός χάρισε τον βαθμό στην Τουλούζ.

Σε άλλο παιχνίδι η Μονακό έκανε την πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στη σεζόν και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ ξέσπασαν πάνω στην Μπρεστ, την οποία διέλυσαν με 4-1. Ο Μπεν Γιεντέρ άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ στο 62’ ο Σλιμανί τελείωσε τα πάντα για το 2-0 με πέναλτι. Το 3-0 ήρθε στο 73’ με τον Μαρτίνς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μεντί στο 77’, όμως στο 90’ ο Μπαλντέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Σε άλλα ματς Νις και Λιλ έμειναν στο 1-1 στην Κυανή Ακτή, με το ίδιο σκορ τελείωσε η αναμέτρηση της Ανζέ με την Αμιάν, ενώ η Ντιζόν επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Ρεμς.

Δείτε το γκολ του Κουλούρη εδώ.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ