Δαρίβας: Ο Μητρόπουλος δεν έχει θέση στον σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας με ανακοίνωση του, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ αναφέρθηκε με κατηγορηματικό τόνο στη διαγραφή του Τάσου Μητρόπουλου από τις τάξεις του συνδέσμου.

Ο «Ράμπο» βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής της «ερυθρόλευκης» κοινωνίας, μετά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή την περασμένη Κυριακή, με τον σύνδεσμο Βετεράνων να ανακοινώνει τη διαγραφή του.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε ο «θρύλος» της ομάδας και πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Δαρίβας, που έκανε λόγο για «απόφασή του» με ανακοίνωση μέσα απ’ το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, ενώ υπογράμμισε πως όσο είναι εκείνος πρόεδρος, όποιος καταφέρεται κατά του Ολυμπιακού θα διαγράφεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας υπηρετήσει πιστά τον Ολυμπιακό από το 1945 σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας Θρύλος της δεκαετίας του ’50, κατακτώντας Πρωταθλήματα και Κύπελλα και σαν προπονητής στην εποχή του Νίκου Γουλανδρή, έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού επί 30 χρόνια από το 1989 έως και σήμερα και ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ. Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό, με οδήγησε στην απόφαση ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ και ενημέρωσα για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Σύνδεσμος βετεράνων με το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του και τους 670 αγώνες, έχει μεγάλη προσφορά βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη. Να σημειωθεί όμως ότι ο κύριος Μητρόπουλος δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Τέλος, ενημερώνω τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του (άνω των 35) είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και στην εκάστοτε Διοίκησή του και θα στηρίζει την ομάδα μας με κάθε τρόπο γιατί για εμάς ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής.

Γιώργος Δαρίβας

Πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ