Τσιτσιπάς: Δεν έχω έμπνευση, δεν νιώθω ότι κυνηγάω κάτι…

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του 6-4, 6-7(5), 7-6(7), 7-5 από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό του από την συνέχεια του US Open, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει χάσει την έμπνευσή του.

Ο Στέφανος Τσιτσίπας, που εμφανίστηκε νευρικός και αποκάλεσε…παράξενο τον διαιτητή στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Γάλλος διαιτητής Νταμπέν Ντουμουσό τον κάλεσε να επιστρέψει προκειμένου να συνεχίσει το παιχνίδι στο τελικό σετ, ενώ το σκορ ήταν 4-3, την στιγμή που ο Έλληνας πρωταθλητής μιλούσε με τον προπονητή του.

«Είστε ο χειρότερος, για κάποιο λόγο, έχετε κάτι εναντίον μου, δεν ξέρω τι. Ίσως γιατί είστε Γάλλοι πιθανότατα και είστε όλοι…περίεργοι, παράξενοι είστε όλοι περίεργοι», φώναξε ο Τσιτσιπάς

«Δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει, δώστε μου προειδοποίηση, δώστε μου προειδοποίηση, ναι, δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει», πρόσθεσε.

«Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, και ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το δεχθεί πια», δήλωσε ο Τσιτσιπάς. «Νιώθω σαν να κάνω τα ίδια στο γήπεδο, την ίδια εκτέλεση, το ίδιο, την ίδια στρατηγική και όλα. Και αισθάνομαι ότι το μυαλό μου δεν το αντέχει άλλο αυτό. Είναι απλά…δεν αισθάνομαι να έχω έμπνευση, παίζω στο γήπεδο και δεν νιώθω ότι κυνηγάω κάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ