Μπλατ: Νιώθω ανακουφισμένος, ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ σήμερα δημοσίευσε μια επιστολή, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως «παλεύει» με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Έτσι, το ισραηλινό «sport5» επικοινώνησε μαζί του, για να μάθει τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του κι εκείνος δήλωσε:

«Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω. Κάποια μέρα θα γίνει, αλλά όχι λόγω της ασθένειάς μου», τόνισε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε: «Νιώθω ανακούφιση που το αποκάλυψα. Δεν το σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το γνωστοποιήσω. Το έκανα γρήγορα και έγραψα όσα έγραψα. Πλέον δεν θα χρειάζεται να απαντώ σε άλλες ερωτήσεις».

Σχετικά με το πότε έμαθε το πρόβλημα υγείας που έχει και ποια ήταν η στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είπε: «Εδώ και λίγους μήνες το γνωρίζω και το αντιμετωπίζω. Ήδη από πέρσι υπάρχει και δεν είναι κάτι νέο για μένα. Η διοίκηση δεν άλλαξε τη στάση της απέναντί μου. Μου συμπεριφέρεται όπως και πριν. Είναι αυθεντικοί και καλοί άνθρωποι, με αγάπη και γεμάτοι συναισθήματα».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσοι έχουν αντίστοιχα προβλήματα. «Το πιο σημαντικό κομμάτι του μηνύματός μου είναι πως όποιος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στη ζωή δεν θα πρέπει ποτέ να λυπάται τον εαυτό του. Αυτό δεν σε βοηθά καθόλου, παρά μόνο σε κάνει να νιώθεις πιο άσχημα. Δεν πρέπει να το αφήνεις να συμβαίνει, αν θέλεις να συνεχίσεις να πετυχαίνεις, να ηγείσαι και να λειτουργείς κανονικά. Και αυτά είναι πράγματα που εγώ θέλω να κάνω».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ