• Συνεχίζεται το θρίλερ με Ματέο Γκαρσία

  8:57 πμ, Κυριακή 18 Αυγ 2019 8:57 πμ, Κυριακή 18 Αυγ 2019

  Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία.

  Παρότι ο παίκτης, ο Αργεντινός εκπρόσωπός του Λουίς Γκρίγιο, αλλά και οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (σύμβουλος του προέδρου της Λας Πάλμας), Ζόραν Στογιαντίνοβιτς (Σέρβος ατζέντης, τον οποίο έβαλε στην υπόθεση η Λας Πάλμας, δηλαδή ο Μιλοβάνοβιτς) και οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα συζητούσαν επί 6 ώρες, ο Ματέο Γκαρσία δεν υπέγραψε στους Σέρβους. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε από την Τουρκία ο υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου και γενικός διευθυντής Ζβέζταν Τέρζιτς.

  Από το γραφείο του Στογιαντίνοβιτς προέκυψε απόψε η ενημέρωση ότι μετά τη δεδομένη συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τη Λας Πάλμας μάλλον υπάρχει συμφωνία και με τον ατζέντη του παίκτη, αλλά και με τον ίδιο. Με την υποσημείωση, ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

  Την ίδια στιγμή, από την Ισπανία υπήρξαν πληροφορίες ότι η Λας Πάλμας χρωστάει ένα σημαντικό ποσό στον εκπρόσωπο του Αργεντινού παίκτη για μεταγραφές πελατών του και ότι οι Ισπανοί μέσω του Μιλοβάνοβιτς φέρεται να είπαν στον Λουίς Γκρίγιο ότι εάν πείσει τον Ματέο Γκαρσία να πάει στον Αστέρα, πέρα από την προβλεπόμενη προμήθεια από τη μεταγραφή, θα εξοφληθεί και για τα υπόλοιπα χρωστούμενα!

  Ωστόσο, από το περιβάλλον του Ματέο Γκαρσία φέρεται να αναφέρουν ότι ο ίδιος όχι μόνο δεν θα υπογράψει στον Αστέρα, αλλά κι ότι ενδέχεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτό το σίριαλ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης των Πειραιωτών και επαναλαμβάνει διαρκώς ότι θέλει να έλθει στην Ελλάδα.

  Να σημειωθεί επίσης πως ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν καταθέσει ακριβώς την ίδια προσφορά, 2.000.000 ευρώ. Αλλά λόγω της μεθόδευσης του Μιλοβάνοβιτς, οι Ισπανοί επέλεξαν την ομάδα του Βελιγραδίου.

  Εάν, όμως, ο Ματέο Γκαρσία πει τελικά «όχι» στους Σέρβους, τότε δεν τίθεται θέμα νέας διαπραγμάτευσης με τον Ολυμπιακό. Το ποσό είναι στο τραπέζι, η Λας Πάλμας συμφωνεί, άρα η υπόθεση θα τελειώσει άμεσα.

  Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις και θα φανεί εάν τελικά ο πρώην παίκτης του Άρη θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ή αν θα υπογράψει στον Αστέρα.

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα