Μυστικός γάμος για αστέρα της Ρεάλ – Εκτός λίστας καλεσμένων τα “πεθερικά” του

Υπό άκρα μυστικότητα και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τελέστηκε ο γάμος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ και της αγαπημένης του από το σχολείο Έμα Ρις Τζόουνς, στο νησί Ταγκομάγκο στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Εκτός λίστας καλεσμένων έμειναν οι παππούδες της νύφης, Τζον και Εύα ΜακΜάρεϊ, και οι δύο γύρω στα 80 χρόνια, οι οποίοι είχαν βοηθήσει στην ανατροφή της Έμα όταν ο πατέρας της πήγε στη φυλακή λόγω απάτης.

Ο Ουαλός αστέρας της μπάλας είχε απομονώσει τη σύζυγό του από τους συγγενείς της όταν επεχείρησαν να τους μπλέξουν σε ένα σκάνδαλο με ναρκωτικά και χρέη. Ήταν το 2016 όταν η θεία της Έμα, Αναμπέλα Ουίλιαμς συνελήφθη για ξέπλυμα χρήματος και ναρκωτικά. Οι ΜακΜάρεϊ αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους όταν κλέφτες εισέβαλαν ψάχνοντας τα κλεμμένα χρήματα. Όταν προσπάθησαν να εμπλέξουν τον Μπέιλ ώστε να πληρώσει τα σπασμένα, τότε εκείνος έκοψε δασμούς με τους παππούδες της Έμα.

Μάλιστα, η κοπέλα είχε ζητήσει από τον παππού της να τη συνοδεύσει στο ιερό όταν θα παντρευόταν τον αγαπημένο της αλλά τώρα αυτόν τον ρόλο διαδραμάτισε ο αδερφός της, ενώ ο παππούς και η γιαγιά της ενημερώθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός 10 ημέρες μετά.

Στον γάμο παρόντες ήταν μόνο ελάχιστοι φίλοι ενώ την ασφάλεια είχαν αναλάβει ειδικοί πράκτορες. Οι καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν για την τοποθεσία του μυστηρίου 24 ημέρες νωρίτερα, ενώ προσερχόμενοι στον χώρο έπρεπε να παραδώσουν τα κινητά τους.

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε ανοικτό γάμο με δεκάδες φίλους, που θα πραγματοποιείτο σε κάστρο στην Ιταλία και στη δεξίωση θα τραγουδούσε η Μπιγιονσέ. Ωστόσο, έπειτα από το οικογενειακό δράμα που τους ανάγκασε να αναβάλουν τον γάμο τους, αποφάσισαν να κάνουν μια ιδιωτική τελετή μόνο σε στενό κύκλο.

Ήδη έχουν τρία παιδιά μαζί.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ