Συμφώνησε και υπογράφει ο Φορτούνης

Έτοιμοι να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο είναι ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και φέρεται να συμφώνησε προφορικά για την παραμονή του στο λιμάνι.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες ο θέμα του Φορτούνη θα κλείσει και τυπικά με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξ αρχής, γινόταν συζήτηση για νέο τετραετές συμβόλαιο. Το παλιό του εξέπνεε το καλοκαίρι του 2020, ενώ το νέο του θα έχει ισχύ ως το 2023 και ετήσιες απολαβές για τον παίκτη που θα ξεπερνούν το 1.3 εκατ. ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο ίδιος ο Φορτούνης είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να συνεχίσει στο λιμάνι, ενώ την ίδια ακριβώς επιθυμία είχαν Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακός, ώστε να διατηρήσουν στο ρόστερ τον παίκτη-ηγέτη της ομάδας, παρά τις προτάσεις που κατά καιρούς έφταναν για τον Τρικαλινό χαφ.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ