• Η δήλωση του Μπεργκ για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του

  5:26 μμ, Τετάρτη 05 Ιουν 2019 5:26 μμ, Τετάρτη 05 Ιουν 2019

  Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε σουηδικά Μ.Μ.Ε. και αποκάλυψε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μάρκους Μπεργκ προετοιμάζεται με την Εθνική Σουηδίας ενόψει των κρίσιμων αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2020, όμως η media day έβγαλε ειδήσεις, αφού αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο θέμα που αφορά την πιθανή μετακίνηση του στον Ολυμπιακό: «Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο. Επομένως, πρέπει να ψάξω και να βρω κάτι καινούργιο. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχω κλείσει απολύτως καμία πόρτα. Είναι ξεκάθαρο ότι πιθανότατα θα μείνω στο εξωτερικό τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα. Θα δούμε. Θα πρέπει να είναι κάτι καλό για μένα και την οικογένεια μου”, δήλωσε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ για να συμπληρώσει:

  “Δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις με την Γκέτεμποργκ, αν και ο ατζέντης μου έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με τον σύλλογο. Αν το σώμα μου είναι καλά, πιστεύω ότι έχω ακόμα μερικά καλά χρόνια στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι έχω τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια σε καλό επίπεδο, επομένως ελπίζω ότι θα κρατήσει για λίγο ακόμα. Η βασική ιδέα μου είναι να παίξω για ένα - δύο χρόνια ακόμα στο εξωτερικό και μετά να επιστρέψω στην Γκέτεμποργκ.

  Έτσι όμως νιώθω τώρα είμαι σε τόσο καλή κατάσταση που βλέπω ότι θα είναι δύσκολο να αρνηθώ κάτι από το εξωτερικό. Προς το παρόν τα περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό, αλλά μόλις επιστρέψουμε σπίτι δεν θα φύγουμε ξανά από τη Σουηδία».

  Στον Μάρκους Μπεργκ έγινε συγκεκριμένη ερώτηση αναφορικά με την πρόταση του Ολυμπιακού, όμως ο Σουηδός θόλωσε τα νερά: «Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχω αποδεχθεί και κάτι. Ξέρω ότι έχει γραφτεί για το συγκεκριμένο κλαμπ, αλλά δεν σκοπεύω να σχολιάσω κάτι για συγκεκριμένες ομάδες, εκτός από την Γκέτεμποργκ που είναι η ομάδα μου.

  Είναι προφανές ότι το παρελθόν μου στον Παναθηναϊκό, καθιστά ευαίσθητο αυτό το θέμα. Την ίδια στιγμή όμως δεν έχω πάρει ακόμα την οριστική μου απόφαση. Γράφεται πολύ ότι έχω πάρει την τελική μου απόφαση, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τα πάντα και νομίζω ότι αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα».

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα