Αυτή είναι η απάντηση του Μέσι στο δίλημμα Γκριεζμάν ή Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα

Όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν αποχαιρέτησε πριν λίγο καιρό την Ατλέτικο Μαδρίτης για να ανοίξει τα φτερά του για τις άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, οι περισσότεροι έκαναν την υπόθεση πως ήταν έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Υπήρχε άλλωστε και η σύνδεση με το καλοκαίρι του 2018, όπου οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν φλερτάρει έντονα με τον Γάλλο επιθετικό και έδειχναν έτοιμοι να τον αποκτήσουν, μέχρι όμως που έκανε εκείνος πίσω και αποφάσισε να παραμείνει στην Μαδρίτη.

Εκείνη η άρνηση του Γκριεζμάν ενδεχομένως όμως να του στοιχίσει το φετινό deal με την Μπαρτσελόνα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως στα αποδυτήρια της δεν είναι θετικό το κλίμα για τον Γάλλο σούπερ σταρ και πως ο Λιονέλ Μέσι είναι μεταξύ εκείνων που δεν εγκρίνουν τη μετακίνησή του στην ομάδα τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τη γαλλική ιστοσελίδα “RMC Sport”, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ήδη εκφράσει σοβαρές ενστάσεις για την επιλογή Γκριεζμάν στους παράγοντες της Μπαρτσελόνα λόγω της συμπεριφοράς του έναν χρόνο πριν, ενώ την ίδια ώρα έχει εκφράσει την επιθυμία για επιστροφή του Νεϊμάρ.

Να σημειώσουμε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει καταφέρει στη διετία που βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν να οδηγήσει την ομάδα του στην ευρωπαϊκή διάκριση που τόσο πολύ ψάχνει, με τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι για πώληση.Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ