Βαβρίνκα: Άξιζε και ο Στέφανος τη νίκη

Ο Σταν Βαβρίνκα ξέρει καλά πόσο πλήγωσε τον Στέφανο Τσιτσιπάς με τη νίκη του στη φάση των «16» του Roland Garros.

«Νομίζω ότι άξιζε τη νίκη όσο κι εγώ», είπε ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων. «Ήταν σίγουρη μια σκληρή ήττα για εκείνον, αλλά ήταν μεγάλη μάχη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με ό,τι έκανα σήμερα, με τον τρόπο που πάλεψα για να μείνω μαζί του, παρότι ήμουν κουρασμένος».

Και συνέχισε: «Η διαφορά ήταν ένα εκατοστό. Θα μπορούσε να κερδίσει, είχε πολλές ευκαιρίες. Αν κέρδιζε, θα ήμουν ευχαριστημένος με τη μάχη που έδωσα. Δυστυχώς για εκείνον κέρδισα και είδαμε ότι το ματς πόιντ ήταν πάνω στη γραμμή. Ξέρουμε ότι θα μπορούσε να ήταν έξω».

Μπροστά του τώρα θα βρει τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο έχει νικήσει μόνο τρεις φορές σε 25 αναμετρήσεις. Η μία από αυτές τις νίκες, ωστόσο, ήρθε το 2015, στην ίδια φάση αυτής της διοργάνωσης! «Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να συνέλθω από το σημερινό ματς, ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας. Μεγαλώνω ολοένα και περισσότερο και αυτό δεν θα με βοηθήσει για να είμαι έτοιμος την Τρίτη. Μου αρέσουν, όμως, αυτές οι προκλήσεις και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ