Τουρκικά ΜΜΕ: Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει και το φετινό καλοκαίρι ψηλά τον πήχη όσον αφορά την ενίσχυσή του. Ο τεχνικός της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα αλλά και εμπειρία στο ήδη δυνατό ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Γι’ αυτό άλλωστε οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν και «δουλεύουν» υποθέσεις που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω βασικά συστατικά. Μια από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες τους είναι εδώ και καιρό ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται κυρίως από την Τουρκία, ο Γάλλος πρώην πλέον μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του που είναι ο Ολυμπιακός.

Στις μεταγραφές βεβαίως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμη και σ’ αυτές που βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωσή τους. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, να φτάσουμε στις ανακοινώσεις κανείς δεν μπορεί να μιλά για τελειωμένες υποθέσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για μεταγραφές επιπέδου Βαλμπουενά. Του 34χρονου Γάλλου άσου με τις τεράστιες παραστάσεις στην καριέρα του που έμεινε μόλις ελεύθερος από την Φενέρ και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ