«Βόμβες» Μελισσανίδη στα Σπάτα

Μετά από περίπου δύο μέρες απόλυτης σιωπής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Το αφεντικό της ΠΑΕ πήγε στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Όσοι δεν μπορείτε να φέρετε πρόταση ή δεν μπορείτε να προσφέρετε, θα μείνετε εδώ και θα προπονείστε χωρίς να υπολογίζεστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «τίγρης».

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του, ενώ εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ