Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Γουλβς για Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι μία από τις κολόνες στις οποίες θέλει να στηριχθεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τη νέα σεζόν. Αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται, δεν συζητιέται, δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Το σημαντικό είναι ότι και ο Πορτογάλος άσος επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς φέτος έπαιξε σε μία ομάδα που του πρόσφερε εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα να δείξει την ποιότητά του σε διάρκεια και όχι σε κάποια μεμονωμένα ματς όπως συνέβαινε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από την άλλη είναι μία υπόθεση που δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πλήρη έλεγχό της. Από τη μία το γεγονός ότι εκκρεμεί η υπόθεση με την Σπόρτινγκ στο CAS και από την άλλη ότι ο Ζόρζε Μέντες έχει την ικανότητα, αν το θελήσει, να φέρει μία πρόταση που θα ικανοποιεί τους πάντες. Και τον ποδοσφαιριστή, και τον Ολυμπιακό.

Δεν ήταν τυχαία τα όσα είχαν βγει τις προηγούμενες μέρες περί ενδιαφέροντος της Γουλβς, μιας ομάδας στην οποία έχει καμιά δεκαριά πελάτες ο Μέντες. Δεν είναι όμως μόνο η Γουλβς. Ακούγεται έντονα ότι υπάρχει κι άλλη αγγλική ομάδα που καλοβλέπει την περίπτωση του Ποντένσε.

Από το «καλοβλέπει» όμως, μέχρι το «έκανε πρόταση» υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Εκείνο πάντως που έχει σημασία και οφείλουμε να το τονίσουμε, είναι ότι το όνομα του Ποντένσε συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα στο Νησί.Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ