Η τρομερή γκάφα της μαμάς του Ρονάλντο για τα … 20 χρόνια της Γιουβέντους χωρίς τίτλο – ΦΩΤΟ

Η αγάπη της για τον γιο της δεν γνωρίζει όρια και μόνο υπερήφανη μπορεί να νιώθει η Ντολόρες Αβέιρο για όσα έχει πετύχει στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τη γκάφα στα social media.

Και αυτό γιατί θέλοντας να επαινέσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την κατάκτηση της Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Twitter μία φωτογραφία του με ένα μήνυμα που εμπεριέχει ψευδείς πληροφορίες!

“Κριστιάνο, αυτός ο παίκτης που έσωσε την Γιουβέντους του υποβιβασμού, οδηγώντας την ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια ανομβρίας”, ήταν το περιεχόμενο που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά του Ρονάλντο (με την ίδια να συμπληρώνει κάτω από τη photo τη φράση “Η υπερηφάνεια μου, ο γιος μου”) με αποτέλεσμα να στηθεί πάρτι στο Twitter.

Και αυτό γιατί ναι μεν ο Ρονάλντο είχε καθοριστική συμβολή στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, ήταν όμως το όγδοο συνεχόμενο και όχι το πρώτο μετά από 20 χρόνια, ενώ η “βέκια σινιόρα” είχε υποχρεωθεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία τη σεζόν 2006-07.

Είναι εντυπωσιακό πως το συγκεκριμένο ποστάρισμα της μητέρας του Ροναλντο έχει αναδημοσιευτεί πάνω από 3.000 φορές, με την ίδια πάντως να μην έχει αντιληφθεί το λάθος της και να διατηρεί την ανάρτηση στη σελίδα της.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ