Ο Ρονάλντο «φρέναρε» τα όνειρα της Τορίνο για Champions League -BINTEO

«Φρένο» στα όνειρα της Τορίνο για συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου βάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 1-1 στο ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και την ομώνυμη ομάδα. Έτσι δεν επέτρεψε στην μισητή αντίπαλο να πιάσει τετράδα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A.

Η Τορίνο επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και παίζοντας με εξαιρετική τακτική, χτύπησε στην κόντρα-επίθεση! Βέβαια, για να ανοίξει το σκορ ο Λούκιτς στο 17ο λεπτό με ωραίο πλασέ, έπρεπε ο Πιάνιτς να κάνει τραγικό λάθος και να στρώσει την μπάλα στον παίκτη των φιλοξενούμενων για το 1-0. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι είχε βρει αυτό που ήθελε και πρώτο της μέλημα ήταν να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ και να “χτυπάει” στις αντεπιθέσεις με τον Μπελότι.

Από την μεριά της η Γιουβέντους έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, ειδικά στην Ιταλία: επίθεση! Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βγήκαν μαζικά μπροστά, έφτιαξαν φάσεις και προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν. Δεν το κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο αφού δεν είχαν καθαρή φάση, αλλά στην επανάληψη πίεσαν ασφυκτικά. Και τελικά έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με καρφωτή κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο που… πέταξε για ακόμη μια φορά, νίκησε τον Σιρίγκου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 84΄.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Κουαδράδο (78′ Ματέους Περέιρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85′ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κεν.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Ντε Σιλβέστρι (89′ Τζάτζα), Λούκιτς (79′ Άινα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (70′ Μπαζέλι), Μπελότι.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ