Αλλάζει το πλάνο προετοιμασίας του Ολυμπιακού ο Μάρτινς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλάζει το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός κάθε καλοκαίρι για την προετοιμασία του.

Ενώ επί σειρά ετών επιλέγεται η Αυστρία, συνήθως το αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο βορρά της Πολωνίας, στην περιφέρεια του Γκντάσκ, πιθανότατα από τις 24 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων. Πιθανοί αντίπαλοί τους θα είναι και ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Πολωνίας, όπως είναι η Λέγκια Γκντανσκ και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Ακολούθως η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα μεταβεί στην κεντρική Ευρώπη, ενδεχομένως στην Ελβετία, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες με δύσκολους αντιπάλους, επιπέδου Champions League. Στην Ελβετία εκείνη την περίοδο θα κάνουν προετοιμασία η Μαρσέιγ, η Λιόν, αλλά και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη στις 16 ή 17 Ιουλίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ματς τους στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το φιλικό με την ιστορική αγγλική ομάδα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι επίσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει το χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει τις έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων».

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικών με ισχυρούς αντιπάλους προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 23 ή 24 Ιουλίου, οπότε και θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ