«Έβρεξε» γκολ στο Λονδίνο – Προκρίθηκε η Τσέλσι – ΒΙΝΤΕΟ

Στα ημιτελικά του Europa όπου θα βρει απέναντί της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκρίθηκε η Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι “γκάζωσε” στο πρώτο 20λεπτο και παρέσυρε την Σλάβια Πράγας, που όμως όμως κατάφερε να διορθώσει την κακή της εικόνα και να μετριάσει την ήττα στο Λονδίνο, με τελικό σκορ 4-3.

«Φωτιά» ήταν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα. Έχοντας όπλο το 0-1 της Πράγας κατάφεραν να διώξουν κάθε άγχος μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Πέδρο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ύστερα από προσπάθεια του Ισπανού ήρθε το αυτογκόλ του Ντέλι (9΄). Η Σλάβια Πράγας δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν και στο 17΄ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, αφού βρήκε δίχτυα και ο Ζιρού (3-0). Στο 25΄ ο Σούτσεκ κατάφερε να μειώσει σε 3-1, όμως ο Πέδρο συνέχιζε να κάνει ό,τι θέλει και στο… καπάκι σημείωσε το 4-1 (27΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλε» σχεδόν απουσίαζαν από το γήπεδο και η Σλάβια Πράγας με δύο «κολλητά» γκολ του Σέβτσικ (51΄, 54΄) και μείωσε στο γκολ (4-3). Τα γκολ των Τσέχων “ξύπνησαν” τους γηπεδούχους που στη συνέχεια σοβαρεύτηκαν και χωρίς να χρειαστεί να… γκαζώσουν έφτασαν στη νίκη όπως και στην πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέλτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Καντέ, Κόβατσιτς, Μπάρκλεϊ (70′ Ζορζίνιο), Πέδρο (87′ Οντόι), Ζιρού, Αζάρ (65′ Ουίλιαν).

Σλάβια Πράγας: Κολάρ, Κουντέλα, Ενγκαντέου-Εντγκαντουί, Ντέλι, Μπορίλ, Κραλ, Σούτσεκ, Σέβτσικ (78′ Στοχ), Τραορέ, Ζμρχάλ (85′ Σκόντα), Μάζοπουστ (52′ Ολαίνκα).

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ