Οι «Λύκοι» δάγκωσαν ξανά τη Γιουνάιτεντ – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στάση «Γούλβερχαμπτον» δεν την περνάει με τίποτα φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως στο κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Γουλβς. Η ομάδα του Σόλσκιερ, βρήκε τον κακό της δαίμονα στη φετινή σεζόν και έχασε έδαφος στη μάχη για την τέταρτη θέση της Premier League.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους “μπέμπηδες”, που για 25 λεπτά περιόρισαν τη Γουλβς σε παθητικό ρόλο. Στο 5ο λεπτό η προειδοποιητική βολή ήρθε με τον Λουκάκου, όταν μετά από σέντρα του Ντάλοτ πήρε την κεφαλιά, αλλά βρήκε απέναντι του τον Πατρίσιο.

Ωστόσο, στο 14΄ ο ΜακΤόμινεϊ με ιδανικό τελείωμα έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους» πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στην Premier League, ενώ στο 17΄ ο Λίνγκαρντ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατρίσιο για το 2-0.

Και αφού δεν το έκανε εκείνη, η Γουλβς “ξύπνησε” και στο 26΄ μετά από λάθος του Φρεντ, ο Ραούλ έβγαλε τον Γιότα με τον Ντε Χέα, που τον… εκτέλεσε για το 1-1.

Πάντως, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Λουκάκου έχασε σπουδαία ευκαιρία να βάλει εκ νέου μπροστά την ομάδα του στο σκορ, με το διαγώνιο σουτ του να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Πατρίσιο.

Οι «λύκοι» έδειξαν να το πιστεύουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά την αποβολή του Γιανγκ. Ο παίκτης της Γιουνάιτεντ δέχθηκε δύο κίτρινες σε διάστημα πέντε λεπτών (52’ και 57’), αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα αυτή ήταν 100η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής του αγώνα, Μάικ Ντιν.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, οι παίκτες του Εσπίριτο Σάντο θέλησαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης και το πέτυχαν στο 75΄ με τον Σμόλινγκ να μπερδεύεται μετά από λάθος του Ντε Χέα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι, Βινάγκρε (76′ Χόνι Κάστρο), Ντεντόνκερ, Νέβες (84′ Σαίς), Μουτίνιο, Ραούλ Χιμένες, Ντιόγκο Ζότα (73′ Καβαλέιρο).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Πογκμπά, Ντάλοτ (84′ Περέιρα), Λουκακού (72′ Μαρσιάλ), Λίνγκαρντ.Δείτε το βίντεο:

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ