Γιασικεβίτσιους: Χαρούμενος που είμαστε ακόμη ζωντανοί

Το καπέλο στους παίκτες του έβγαλε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (68-72) στο ΣΕΦ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα. Δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μπάσκετ, αλλά παλεύουμε συνέχεια και έχουμε πάρει κάποιες σημαντικές νίκες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε», ανέφερε ο Λιθουανός τεχνικός.

Μιλώντας για το σερί της Ζαλγκίρις που μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Δεν υπάρχουν θεωρίες. Κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε, δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης και το επίπεδο του ανταγωνισμού είπε: «Ήταν προφανές εδώ και καιρό πως θα γινόταν μεγάλη μάχη για την πρόκριση. Υπήρχαν τρεις ομάδες που είχαν ξεφύγει από νωρίς, μετά προστέθηκε η Εφές και η Μπαρτσελόνα, αλλά οι άλλες θέσεις είναι ακόμη εκκρεμείς και γίνεται μάχη στις θέσεις, 6, 7, και 8 . Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ακόμη ζωντανοί, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε. Έχουμε μια μικρή ελπίδα πλέον και σε αυτό το σημείο αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε».

Και κατέληξε: «Ο Πασκουάλ μού είχε πει ότι το σημαντικό είναι να μη χάνεις 3-4 ματς στη σειρά. Αυτό είχε συμβεί σε μας και αυτό έγινε κάποια στιγμή και με τον Ολυμπιακό. Αν δεν παίζεις πλήρεις, μπορείς να το πάθεις γιατί η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς πάνω που αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό είχαμε πολλούς τραυματίες και βγήκαμε από το ρυθμό μας. Αν αντίστοιχα κερδίσεις 3-4 σερί ματς, γρήγορα είσαι ξανά μέσα στο κόλπο, όπως συνέβη και με μας τώρα».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ