Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ξεγέλασε τον θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε και “έσβησε” μέσα στο γήπεδο – ΦΩΤΟ

Είναι από τις ιστορίες που δεν μπορέσει να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.Ο δημοσιογράφος, Ράφαελ Χένζελ που ήταν ένας από τους έξι επιβάτες της μοιραίας πτήσης της Σαπεκοένσε, όπου ξεκληρίστηκε σχεδόν ολόκληρη η ομάδα, πέθανε την Τρίτη από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 45 ετών.Η εφημερίδα «Ο’ Globo» ανέφερε ότι ο Χένζελ κατέρρευσε παίζοντας ποδόσφαιρο στα νότια της Σαπέκο και παρόλο που τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο πέθανε σύντομα.Ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στην περιοχή, ο Χένζελ επέστρεψε στη δουλειά του μετά από ανάκαμψη από το αεροπορικό δυστύχημα.

«Σε όλη τη λαμπρή καριέρα του, ο Ράφαελ είπε την ιστορία της Σαπεκοένσε», ανέφερε η ομάδα στην ιστοσελίδα της. «Ήταν σύμβολο της ανασυγκρότησης του συλλόγου και θα τον θυμόμαστε για πάντα».Ο Χένζελ ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που επιβίωσαν από τη συντριβή, η οποία σκότωσε 71 από τους 77 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Η ομάδα πήγαινε για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana στη Μεντεγίν όταν το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια πλαγιά. Τρεις παίκτες επέζησαν επίσης από τη συντριβή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ