Ζιντάν: Η Ρεάλ θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει

Την «καυτή πατάτα» να βγάλει την Ρεάλ Μαδρίτης από την κρίση, αναλαμβάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν, που επέστρεψε στο τιμόνι των «μερένγκες», μετά από 200 μέρες. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο «Ζιζού» τόνισε ότι η αποχώρηση του ήταν αναγκαία για τον ίδιο και τον σύλλογο εκείνη την περίοδο, αλλά πλέον ήρθε η ώρα με δουλειά η ομάδα της Μαδρίτης να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Θα ξεκινήσω την σκληρή δουλειά από αύριο, ώστε να επιστρέψω την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται», δήλωσε αρχικά ο Ζινεντίν Ζιντάν για να συμπληρώσει:

“Έφυγα γιατί το χρειαζόμουν, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Τώρα επιστρέφω γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος και επειδή αγαπώ πολύ τον Φλορεντίνο και την ομάδα, να ‘μαι εδώ πάλι. Έχω μεγάλη επιθυμία να καθίσω και πάλι στους πάγκους. Είναι μία θέση με μεγάλη ευθύνη. Δεν ξεχνώ όλα όσα κατακτήσαμε, αλλά ούτε ξεχνώ όλα όσα χάσαμε”.

Όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης και το… ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο «Ζιζού» τόνισε ότι: “Ξέρω τέλεια που βρίσκομαι και που έχω έρθει. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν αργότερα, έχουμε ακόμα 11 παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε καλά την σεζόν. Είχα κάποια προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάδες.

Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα και μου ζητήθηκε να γυρίσω; Με μιας είπα ότι θα γυρίσω. Και να ‘μαι εδώ. Το θέμα δεν είναι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους»Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ