Φλορεντίνο Πέρεθ: Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα γυρίσει στη Ρεάλ

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όπως δήλωσε ο πρόεδρος της, Φλορεντίνο Πέρεθ στο τηλεοπτικό δίκτυο Bein Sports: «Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα είναι πίσω στην Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει την Δευτέρα, αλλά ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας με τον Σαντιάγκο Σολάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας απέναντι στην Βαγιαδολίδ θα είναι ο τελευταίος του Σολάρι στον πάγκο της «Βασίλισσας», αφού η Ρεάλ Μαδρίτης είπε «ναι» σε όλες τις απαιτήσεις του «Special One». «Είναι αλήθεια ότι απευθυνθήκαμε πρώτα στον Ζινεντίν Ζιντάν όμως εκείνος αρνήθηκε, είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον σύλλογο», αποκάλυψε ο πρόεδρος των «μερένγκες» που προσέφερε ετήσιες απολαβές 17 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο για να επιστρέψει.

Συν τοις άλλοις ο Πέρεθ φέρεται διατεθειμένος να δεχθεί “εν λευκώ” όλες τις απαιτήσεις του Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε να απομακρυνθούν οι Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, οι οποίοι φαίνεται να τελειώνουν από τον σύλλογο.

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ