Γενικός διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τέλος σε αυτή την κωμωδία – Έχουμε αηδιάσει – ΒΙΝΤΕΟ

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησε εκ μέρους του Ολυμπιακού για την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ η ομάδα του Πειραιά, στο ημίχρονο (40-25 υπέρ του Παναθηναϊκού) του ημιτελικού. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε πως στον Ολυμπιακό έχουν αηδιάσει, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί «τέλος σε αυτή την κωμωδία» και ζήτησε από την Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να παρέμβει.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Τα είπαμε, τα έχουμε ξαναπεί, τα ξανάπαμε, κάναμε προσπάθειες, αλλά πια αηδιάσαμε». Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε επεξηγήσεις, ρωτώντας «Με τη διαιτησία;», ο Χρήστος Σταυρόπουλος απάντησε: «Με όλο αυτό που έγινε απόψε. Έπρεπε να φύγουμε πιο νωρίς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πάει άλλο. Τέλος σε αυτή την κωμωδία».

Εν συνεχεία, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε παρέμβαση της Πολιτείας: «Πρέπει η Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της, ο υφυπουργός Αθλητισμού, να πάρει τα μέτρα της η Πολιτεία και να καθαρίσει αυτή τη βρωμιά».

Όταν ο δημοσιογράφος του μετέφερε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σύμφωνα με την οποία «οι κύριοι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία…» ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε: «Μάλλον αυτό εύχεται ο κύριος Γιαννακόπουλος, να φύγουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι». Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ