Δεύτερο… πιάτο στο Champions League με ματσάρες σε Άμστερνταμ και Λονδίνο

Η πρώτη φάση των νοκ-άουτ αγώνων στους «16» του Champions League συνεχίζεται σήμερα, μετά το χθεσινό επιβλητικό πέρασμα της Παρί Σεν Ζερμέν από το Όλντ Τράφορντ και το μικρό προβάδισμα που απέκτησε η Ρόμα έναντι της Πόρτο στη δική τους κόντρα.

Στο Άμστερνταμ, λοιπόν, η Ρεάλ, που έχει πρόγραμμα… βουνό, έχοντας παίξει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα και ακολούθως το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, φιλοξενείται στις 10:00 το βράδυ από τον Άγιαξ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πρόλαβε την αναμέτρηση και τέθηκε στη διάθεση του Σαντιάγκο Σολάρι, με τη «Βασίλισσα» να έχει κερδίσει και τα έξι προηγούμενα ματς με τον «Αίαντα».

To αποψινό θα είναι το 600ο ματς του Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα των «μερένχες» και θα έχει πλέον ένα λιγότερο από τους Πάκο Χέντο και Φερνάντο Ιέρο στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στο κλαμπ.

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ, που παραμένει δίχως τους Κέιν και Άλι, υποδέχεται την ίδια ώρα τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ναι μεν ταξίδεψε στην αγγλική πρωτεύουσα με απουσίες (Ρόις, Αλκάθερ, Βάιγκλ και Πίστσεκ), αλλά έπειτα και από το μεγάλο πάθημα στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Χόφενχαϊμ (3-3 από 3-0), θα ψάξει ηχηρή αντίδραση.

Πάντως, την αμέσως προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό θεσμό, τα «σπιρούνια» είχαν πάρει δύο νίκες απέναντι στους Βεστφαλούς (την περασμένη αγωνιστική περίοδο).Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ