Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια αποκαλύπτει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Σάλα – ΦΩΤΟ

Την κρυφή σχέση της με τον αδικοχαμένο Εμιλιάνο Σάλα αποκάλυψε η 31χρονη Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, Λουίζα Ούνγκενερ. Η αθλήτρια ισχυρίζεται ότι συναντήθηκαν στα γενέθλιά του μία εβδομάδα πριν από τον χαμό του.

Αναφέρει πως γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν και οι δύο σε ομάδες της Γαλλίας. Μόλις ενημερώθηκε ότι η σορός του ταυτοποιήθηκε έγραψε στο διαδίκτυο “Όπως πάντα μου έλεγες “ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι”. Θα σ’ αγαπώ για πάντα”.

Η Λουίζα που παίζει βόλεϊ στη γαλλική Beziers Angels δήλωσε στο βραζιλιάνικο site Globo ότι το όνειρο του Σάλα ήταν να πάιξειστην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είχε πετύχει με τη μετεγγραφή του στην Κάρντιφ. Ξεκίνησαν να μιλούν στα social media τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αναφερόμενη στη μετεγγραφή του είπε: “Ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί ήταν κι εκείνος χαρούμενος. Ηταν το όνειρό του να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο”.

“Επιθυμούσα να επιστρέψει. Υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούν φριχτά πράγματα για το δυστύχημα. Είναι πολύ δύσκολο” ανέφερε η Λουίζα συντετριμμένη. Επίσης, πρόσθεσε ότι ο Σάλα ήταν απλός άνθρωπος με αγνή καρδιά και δεν είχε ποτέ κακή πρόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ