Μαρτίνς: Ηταν το χειρότερό μας παιχνίδι

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως η ομάδα του δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων (3-1).

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τα λεγόμενά του πριν το παιχνίδι και για το σημερινό αποτέλεσμα: «Σήμερα αναθεωρώντας, θα πούμε πως όποια στρατηγική είχαμε, τελείωσε στο 3ο λεπτό. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην ευκαιρία που είχαμε. Δεν είχαμε ενέργεια, επιθετικότητα. Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλός. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που περιμέναμε, αυτοί που είχαμε σχεδιάσει και το παιχνίδι έληξε με αυτό το σκορ, δίκαια».

Για το fair play που δεν τήρησαν οι παίκτες του: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν, κάτι που απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, λόγω της μεγάλης φόρτισης της στιγμής».

Για τις επιλογές του στη διάρκεια του αγώνα: «Η ομάδα σήμερα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Ήμασταν παθητικοί στο παιχνίδι, μας έλειπε η ενέργεια. Η ευθύνη είναι 100% δική μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά νομίζω ότι οι αλλαγές έγιναν σε σωστό χρονικό σημείο. Αναλαμβάνουμε το φταίξιμο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης και μετά σε αυτό της επόμενης Κυριακής».

Για το αν θα είναι δίκαιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, εφόσον κατακτήσει τον τίτλο: «Γενικότερα, είναι μπροστά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε όσον αφορά στη δική μας θέση και μετά θα δούμε και την εξέλιξη του πρωταθλήματος».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ