Σοκ για τον ΟΦΗ – Εισήγηση για υποβιβασμό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Εισήγηση-σοκ πραγματοποίησε η Επιτροπή Δεοντολογίας εις βάρος του ΟΦΗ για το ματς της περσινής σεζόν κόντρα στον Αιγινιακό (12/11/17) που ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση και υπό διερεύνηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος, η τότε διοίκηση των Κρητικών με πρόεδρο τον Φώτη Τσάλο είχε έρθει σε συμφωνία με τον τότε πρόεδρο του Αιγινιακού, ώστε το παιχνίδι να λήξει 6-0 για σκοπό το κέρδος από το στοίχημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρετε, σε αυτή τη συμφωνία είχαν εμπλακεί και τρεις παίκτες του Αιγινιακού (Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου με τον πρώτο να αντικαθίσταται μόλις στο 9′ λόγω τραυματισμού).

Μέσω της εισήγησης αυτής ζητείται ο υποβιβασμός των Κρητικών, αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται να μετέχει και πρόστιμο ύψους 3.150.000 ευρώ!

Βέβαια, το γεγονός ότι έχουν εισηγηθεί από την Επιτροπή αυτές οι ποινές προς τον ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι απαραίτητα οι Κρητικοί θα τιμωρηθούν κιόλας, αλλά είναι η αλήθεια ότι ελάχιστες υποθέσεις τέτοιου είδους παίρνουν αυτή την οδό.

Την ίδια στιγμή, από τον ΟΦΗ τονίζεται ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν τώρα επίσημα, αλλά θα το κάνουν όταν πρέπει.

Το παιχνίδι που θεωρείται χειραγωγημένο από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ