Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο Μάνταλος – Δεν παίζει με τον Ατρόμητο

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος για τον πανηγυρισμό του στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και έτσι τίθεται νοκ άουτ από τον αποψινό (19:30) πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Η νομική εκπρόσωπος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Έλλη Ρίζου, αφού ζήτησε συγγνώμη για την απουσία του ποδοσφαιριστή, λόγω της συμμετοχής του στην αποστολή, τόνισε πως ο αρχηγός της Ένωσης δεν έχει προκαλέσει ποτέ και πως κοσμεί τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Υποστήριξε, επίσης, πως για να ασκηθεί δίωξη πρέπει το περιστατικό να διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και προσκόμισε φωτογραφίες από τη φάση, λέγοντας πως είναι φανερό πως όλα όσα συνέβησαν έγιναν μπροστά στον διαιτητή και τον βοηθό.

Παράλληλα, η πλευρά της ΑΕΚ παρουσίασε φωτογραφίες από τον πανηγυρισμό του Μαουρίσιο στο πρώτο γκολ και απόρησε γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία: «Εμείς θεωρούμε συνήθη τον πανηγυρισμό του Μαουρίσιο, απλώς λέμε πως είναι άδικο να καλείται σε απολογία μόνο ο Μάνταλος».

Ο δικαστής απάντησε πως «ο Μάνταλος πανηγύρισε μπροστά στον Βιεϊρίνια και αυτό αλλάζει την ένταση», ενώ η δικηγόρος της ΑΕΚ απάντησε πως «δεν θα πανηγυρίζει σαν να είναι σε λύκειο Ελληνίδων. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βιεϊρίνια. Είναι δυνατόν να βγάζουν μετά φωτογραφίες χαμογελαστοί, αν έκανε κάτι τέτοιο;».Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ