Αυτό είναι το κρυφό καλλιτεχνικό προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram – ΦΩΤΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πια ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες και μετρά 445 χιλιάδες followers στο επίσημο instagram profile του, @stefanostsitsipas98. Παρά την μεγάλη του επιτυχία και τον θρίαμβό του στο Australian Open, ο Στέφανος δεν παύει να είναι ένας νέος 21 χρονών που έχει και άλλες ανησυχίες πέρα από την καριέρα του, για αυτό και έχει και ένα δεύτερο πιο προσωπικό profile, οπού εκφράζει μια πολύ διαφορετική πλευρά του.

Στο profile αυτό, ο @stevethehawk, δηλαδή ο Στέφανος το γεράκι, αυτοπροσδιορίζεται ως εξερευνητής του κόσμου, φωτογράφος και γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης. Το προσωπικό του instagram έχει κάτι λιγότερο από 10.000 followers αυτή τη στιγμή, αλλά αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς από τότε που καταλάβαμε ότι είναι ο λογαριασμός του γνωστού τενίστα.

Εδώ βλέπουμε φωτογραφίες που δεν μας θυμίζουν τον Στέφανο αθλητή, αλλά έναν νέο καλαίσθητο άνδρα, που έχει ιδιαίτερο αισθητική και ταλέντο στη φωτογραφία. Ο Στέφανος μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τα ταξίδια του, τοπία, πόλεις αλλά και πρόσωπα, όπως τα αδέρφια του. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις βλέπουμε και τον ίδιο να παρουσιάζεται σαν ένας γοητευτικός άνδρας και όχι σαν σούπερ αθλητής.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ