Μπάρκας: Με νίκες και ωραίο ποδόσφαιρο ανεβαίνει η ψυχολογία

Στο πώς βελτιώνονται τα πράγματα στην ΑΕΚ, μετά και τη νίκη επί του Πανιωνίου, αναφέρθηκε ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» έκανε δηλώσεις στη Nova μετά τη νίκη με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και αρχικά απάντησε σε ερώτηση για τις επεμβάσεις του στο ξεκίνημα και τα τελευταία λεπτά.

«Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή είναι η δουλειά μας. Όταν μπαίνουν και οι δύο ομάδες είναι λογικό κάποια να υποχωρήσει, ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση ωστόσο πήραμε τους τρεις βαθμούς οπότε όλα καλά. Εγώ νιώθω σιγουριά με αυτούς τους αμυντικούς μπροστά μου», είπε αρχικά ο Μπάρκας, ο οποίος για την ομάδα συνολικά τόνισε: «Σιγά-σιγά παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο και έρχονται και τα αποτελέσματα. Είναι μία καλή ΑΕΚ η τωρινή, η πρόκριση στο Champions League ήταν πολύ σημαντική, το επίπεδο όμως ήταν αρκετά υψηλό και όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα έρχεται και η αμφιβολία. Με τη νέα χρονιά ανεβαίνει και η ψυχολογία μας με τα θετικά αποτελέσματα».

Από εκεί και πέρα, για τη φάση με το παραλίγο αυτογκόλ του Γκάλο είπε ότι «ήταν μία καλή έμπνευση του Γκάλο. Έτσι είναι οι τερματοφύλακες, συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Θέλει μία δόση τρέλας και μία αυτοπεποίθηση», για να ολοκληρώσει με ένα σχόλιο για τον σκόρερ Πέτρο Μάνταλο: «Ο Πέτρος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει πολύ καλή ψυχολογία, είναι στα υπέρ του ότι δεν το σκέφτεται, είναι καλύτερος από πριν και πιο ουσιαστικός».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ