Σφαιρόπουλος: Το κλειδί ήταν η θέληση

Μία ομάδα με αρχές και πειθαρχία είναι πλέον η Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η θέληση ήταν το “κλειδί” στη νίκη της επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (84-75).

«Νιώθω ικανοποίηση γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Η ομάδα έχει αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της, παλεύει όλα τα ματς, κυνηγά πλέον την οκτάδα. Όλοι προσπαθούμε και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή μετά από καιρό. Θέλουμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

«Βάλαμε αρχές, βγάλαμε ρόλους, φτιάξαμε την χημεία μας, τώρα ήρθε και ο Πάργκο. Τον πιστεύουμε και αυτόν, μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας. Ήταν τρεις μήνες έξω, πρέπει να βρει τα πατήματά του. Μετά από ένα διάστημα που δουλέψαμε μαζί, βελτιωθήκαμε και τώρα παίζουμε πιο έξυπνα. Ξέρουμε που πρέπει να χτυπήσουμε και που να εστιάσουμε στην άμυνα. Παίζουμε πιο μυαλωμένο μπάσκετ».

Για να καταλήξει: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και θα ήταν κλειστό και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο από την ώρα που ανέλαβα. Το κλειδί ήταν η θέληση. Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε καλές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη και την διαφορά στο τέλος».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ