Μαραντόνα και Μπατιστούτα προσεύχονται για Σάλα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Όσο η αγωνία για τον αγνοούμενο Εμιλιάνο Σάλα κορυφώνεται, ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός αλλά και την ελπίδα του να ήταν «σε λάθος αεροδρόμιο και να βρεθεί ζωντανός».

«Ελπίζω ότι το αεροπλάνο ήταν λάθος σε λάθος αεροδρόμιο και θα τον βρούμε ζωντανό, αυτό είναι όλο», δήλωσε ο μύθος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό Instagram του δημοσιογράφου Μαρτίν Αρεβάλο.

«Είναι μια τρομερή ατυχία. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, σκέφτομαι όλα τα ταξίδια που έκανα με συντροφιά ανθρώπων», δήλωσε ο Μαραντόνα.

Επίσης, ο κορυφαίος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, με ανάρτησή του στο twitter αναφέρεται στην εξαφάνιση του ποδοσφαιριστή της Ναντ και δηλώνει ότι προσεύχεται γι’ αυτόν:

“Επειδή είσαι ένας Αργεντίνος ποδοσφαιριστής από τη Σάντα Φε με τα ίδια όνειρα που έκανα κι εγώ στην Ευρώπη, με τις ίδιες θυσίες, στην ίδια θέση, επειδή ξέρω ότι οι σκόρερ δεν παραδίνονται ποτέ. Σήμερα προσεύχομαι για εσένα” έγραψε ο Μπατιστούτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, lanacion.com.ar

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ