Το ακατάλληλο sms της Γελένα στον Βράνιες – ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχει μέρα που να μην ασχοληθούν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης με το ερωτικό σκάνδαλο ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την «σεξοβόμβα» Γελένα Καρλέουσα. Αυτή τη φορά, στο φως έρχεται ένα ακόμη μήνυμα της τραγουδίστριας και συζύγου του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, στο οποίο εμφανίζεται με άκρως… σεξουαλική διάθεση, να ανταποκρίνεται στο «φλερτ» του Βόσνιου άσου, πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σερβική ιστοσελίδα φέρνει στο φως ένα μήνυμα της Σέρβας τραγουδίστριας προς τον Βόσνιο αμυντικό έπειτα από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί και την Ακρόπολη.

Το περιεχόμενό του είναι άκρως… ακατάλληλο, ενώ η όλη ιστορία έχει φέρει τον πρώην άσο της ΑΕΚ στην πόρτα της εξόδου από την Άντερλεχτ.

Το τελευταίο μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι αυστηρώς ακατάλληλο. Παραθέτουμε – για ευνόητους λόγους – μόνο… την αρχή. Απευθυνόμενη στον Βράνιες, λοιπόν, η Καρλέουσα έγραψε: «Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πώς θα πάρω το…».Δείτε το sms:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ