Στο Ντουμπάι για ιατρικά ο Πρίγιοβιτς – Από τι θα εξαρτηθεί η μεταγραφή

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του επιθετικού του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας που θέλει τον Σέρβο άσο του Δικεφάλου του Βορρά, Χουσείν Ελ Σαρίφ, σε αθλητική ιστοσελίδα, deal δεν υπάρχει ακόμα, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί σύντομα.

Σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο της Αλ Ιτιχάντ, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά στο Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 25 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 4,5 χρόνια!

Η μεταγραφή οδεύει, λοιπόν, προς ολοκλήρωση και πλέον εξαρτάται από τον τρόπο καταβολής της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων. Ο Πρίγιοβιτς μετά τη «μυθική» πρόταση που δέχθηκε από τους Σαουδάραβες, εξασφάλισε όντως άδεια από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και ταξίδεψε στο Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και να μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ.

Η υπόθεση του διεθνή Σέρβου άσου, ωστόσο, εξελίσσεται σε «θρίλερ», αφού όλα θα κριθούν από τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ η ενδιαφερόμενη ομάδα, αφού για να «σπάσει» η ρήτρα αγοράς του παίκτη, θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό.

Σε περίπτωση που οι Σαουδάραβες προτείνουν στον Δικέφαλο του Βορρά την τμηματική καταβολή των 10 εκατομμυρίων, του δίνουν το δικαίωμα να αρνηθεί την πρότασή τους, τη στιγμή που στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων περιμένουν την Τρίτη (8/1) τον Πρίγιοβιτς στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να έχει συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη επί του θέματος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ