Πρωταθλήτρια χειμώνα η Ντόρτμουντ – BINTEO

Τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε πρόωρα η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ, η οποία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου στην Bundesliga έχει εξασφαλίσει το 9 από τις διώκτριες της, Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου.H Μπορούσια υπερασπίστηκε την έδρα της με 2-1, απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με τους Αλκάθερ (19΄) και Ρόις (27΄) να βάζουν τις βάσεις μέσα σε ένα οκτάλεπτο για το «τρίποντο» και τον Κρούζε να μειώνει στο 35΄ για τους φιλοξενούμενους. Με τις άμυνες να έχουν την τιμητική τους στην επανάληψη, το σκορ έμεινε αμετάβλητο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε εύκολα τα προγνωστικά και επικράτησε στο Ανόβερο της τοπικής ομάδα με 4-0. Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και είχαν ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό σκορ. Να σημειωθεί πως στο ματς αυτό ο Τόμας Μίλερ συμπλήρωσε 300 παιχνίδια με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Από εκεί και πέρα, η Γκλάντμπαχ δεν μπόρεσε να νικήσει μέσα στην έδρα της Χοφενχάιμ (0-0), ενώ η Στουγκάρδη πήρε σπουδαία νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου με 2-1, με τον Μάριο Γκόμεζ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ ο Τάσος Δώνης αγωνίστηκε στα τελευταία 17 λεπτά ως αλλαγή για τους νικητές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ