Λάσμε: Δεν θέλαμε να χάσουμε με τίποτα

Ο Στεφάν Λάσμε σε δηλώσεις του στάθηκε στην μαχητικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε: «Δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το κλειδί ήταν πως παίξαμε σκληρά και δυνατά. Είχαμε παραπάνω ριμπάουντ από την Μπαρτσελόνα και όταν παίζεις σκληρά αυτό μπορεί να φανεί και στα ριμπάουντ και στην άμυνα.

Είναι κάτι που κάνουμε σε πολλά παιχνίδια και το συζητάμε με τους συμπαίκτες μας. Θέλουμε να είμαστε… παρόντες και όταν το κάνουμε αυτό το πρόσημο είναι θετικό. Αυτό έχουμε σαν στόχο να κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Φέτος έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία ως ομάδα. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Δεν έχουμε… κολλήσει πλήρως ακόμα. Φταίει πως δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση με το ΟΑΚΑ, όμως σιγά σιγά θα το βρούμε αυτό και θα γίνουμε καλύτεροι».

Όσον αφορά την παρουσία του Καλάθη είπε: «Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος παίκτης. Βοηθάει ακόμα και όταν δεν σκοράρει. Όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι έπαιζες εξαιρετικά, του είπε ο Πασκουάλ».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ