Κριστιάνο Ρονάλντο: Γι’ αυτό έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης…

Μεγάλη συνέντευξη στο «France Football» παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Γιουβέντους.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ποτέ δεν με κοίταξε σαν κάτι διαφορετικό από ένα ακόμα μέρος της δουλειάς. Τα πράγματα που μου είπε, ποτέ δεν βγήκαν από την καρδιά του. Πέτυχα πολλά καλά πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης και είχα μερικές απίστευτες στιγμές με πολύτιμους συμπαίκτες, που θα θυμάμαι για πάντα.

Πάντα θα θυμάμαι τους οπαδούς, αλλά θεωρώ ότι έπειτα από 9 χρόνια ήταν καιρός για μία αλλαγή και η στιγμή να αλλάξω ομάδα.

Ένιωσα ότι μέσα στην ομάδα, ειδικά από τον πρόεδρο, ότι πλέον δεν με υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν στην αρχή. Ο πρόεδρος με κοιτούσε σαν να μην είμαι πια απαραίτητος σε αυτούς.

Αν η μεταγραφή μου ήταν λόγω χρημάτων, θα μετακόμιζα στην Κίνα, που μου έδιναν 5 φορές περισσότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήρθα στη Γιουβέντους για τα λεφτά. Έπαιρνα τα ίδια στη Ρεάλ, αν όχι περισσότερα. Η Γιουβέντους όμως πράγματι με ήθελε. Μου το είπαν και μου το ξεκαθάρισαν. Μου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να με έχουν εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει αρχίσει να προσαρμόζεται πλήρως και στη Γιουβέντους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ