Μαρτίνς: Κάναμε ένα τέλειο ματς, αλλά βάλαμε λίγα γκολ

Ως «τέλεια» χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ (0-2) ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στο ζήτημα των πολλών χαμένων ευκαιριών.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την κατάσταση των Τοροσίδη, Ναουέλ, Γκερέρο και για το ματς: «Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι.

Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να δουν την κατάστασή του. Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε και κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».

Για τη νίκη της Μπέτις μέσα στο Μιλάνο: «Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ