Τουρέ: Δεν ήρθα στον Ολυμπιακό για διακοπές, ήρθα για να κερδίζω

Αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες και να του επιστρέψει όσα του έδωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάγια Τουρέ.

«Νομίζω ότι δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο μήνες και νομίζω πως δεν ήταν εύκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που παίζει λίγο πίσω και ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε σήμερα(σ.σ.προχθές). Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε, γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάγια Τουρέ στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως η σημερινή ημέρα (σ.σ.Πέμπτη) ήταν πολύ σημαντική για μένα, γιατί δεν ήρθα εδώ για διακοπές, αλλά για να κερδίζω. Γιατί ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ο,τι μου έδωσε. Είναι το μέρος όπου ξεκίνησα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ο πρωταθλητής στην Ελλάδα και πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι και νομίζω ότι εδώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα στην ομάδα.

Έχουμε μία ομάδα πολύ νέα, με πάρα πολύ ταλέντο και πρέπει οι παίκτες να εμπιστευτούν τον εαυτό τους, αν και ακόμη δεν έχουμε βρει δυστυχώς τους αυτοματισμούς μας, διότι έχουμε αλλάξει πάρα πολλούς παίκτες. Νομίζω όμως ότι μετά από μερικά παιχνίδια και μετά από δύο μήνες η ομάδα θα είναι έτοιμη γιατί αυτή την στιγμή έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες που προσπαθούν να είναι όσο καλύτεροι μπορούν ακόμη κι αν δεν είναι τόσο εύκολο. Το μόνο που μένει τώρα είναι, να κερδίσουμε ξανά το τρόπαιο». Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ