Προχωρημένες επαφές για… αύξηση στον Πέλκα

Η μεγάλη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσει… χαρούμενο τον Δημήτρη Πέλκα. Η απόρριψη της πρότασης της Φενέρμπαχτσε, που θα πενταπλασίαζε τις αποδοχές του διεθνή μεσοεπιθετικού, καθώς η τούρκικη ομάδα του προσέφερε συμβόλαιο με απολαβές που άγγιζαν το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αναγκάζει τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, πολύ μεγαλύτερο αυτό που έχει τώρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι επαφές του Δικεφάλου του Βορρά με τον εκπρόσωπο του 24χρονου παίκτη Πολ Κουτσολιάκο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά μαντάτα.

Συγκεκριμένα, οι 300.000 ευρώ, που προβλέπει η τρέχουσα συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αναμένεται να γίνουν… 900.000. Ποσό που κατά τον Πέλκα, τους εκπροσώπους του, αλλά και τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων, ανταποκρίνεται στην αξία, την ηλικία, την προοπτική, αλλά και τη σημαίνουσα θέση που έχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι και η… εκτόξευση ή οριστική κατάργηση της ρήτρας που προβλέπεται στο τρέχον συμβόλαιο του Πέλκα και η οποία ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να την αφαιρέσουν, ώστε να είναι στο χέρι της διοίκησης να αποφασίσει πόσο, πότε και σε ποιον θα πουλήσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ