Η απόφαση για Χριστοδουλόπουλο: Άκυρο το συμβόλαιο με ΑΕΚ, συνέχεια στο Διαιτητικό

Με νικητή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έληξε η κόντρα του με την ΑΕΚ έπειτα από την απόφαση που ανακοίνωσε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Το συμβόλαιο του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Ένωση θεωρείται άκυρο από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε έγκυρα στη Super League και έτσι δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης των 315.666,66 ευρώ που ζητούσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο.

Παράλληλα, η Επιτροπή στέλνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δηλώνοντας αναρμόδια, την υπόθεση όσον αφορά το ενδεχόμενο να προκύπτουν ποινές προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Άλλωστε το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι το αρμόδιο για να λύσει διαφορές ανάμεσα σε ομάδες.

Η ΑΕΚ είχε ζητήσει εκτός από την απαγόρευση συμμετοχής του ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες την επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους ενώ η ομάδα του Πειραιά με δική της προσφυγή είχε ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση απόκτησης αλλοδαπών ή γηγενών παικτών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Με δεδομένο, όμως, ότι η Επιτροπή της ΕΠΟ δεν δέχεται την ύπαρξη συμβολαίου του παίκτη με την ΑΕΚ είναι απίθανο να επιβληθούν ποινές.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ